Step into a healthy home
We care...

IN 1-2-3-4
NAAR
EEN GEZONDE
& COMFORTABELE
WONING

1. VENTILEER VOOR EEN GEZONDE LUCHTKWALITEIT

Vandaag zijn woningen beter dan ooit geïsoleerd, zo beperken we het verlies van warmte en besparen we kostbare energie. Het nadeel van isoleren is dat je woning niet meer kan ‘ademen’. Daarom is ventileren zo belangrijk: toevoer van verse lucht in droge ruimtes via raamventilatie en afvoer van vervuilde – ongezonde – binnenlucht uit vochtige ruimtes.

Ontdek de toepassingen voor ventilatie

2. COMFORT BINNEN DANKZIJ ZONWERING BUITEN

Zonlicht geeft je positieve energie: de zon verwarmt je woning en het daglicht bezorgt je een goed gevoel. Maar overmatig zonlicht kan leiden tot verblinding en zelfs over-verhitting. Met efficiënte zonwering – lamellen voor en luifels boven het raam, schuif-panelen en windvaste screens – regel je de lichtinval volgens je behoeftes.

Ontdek de toepassingen voor zonwering

3. KOEL JE WONING OP NATUURLIJKE WIJZE

Maak gebruik van grote, natuurlijke luchtstromen om je woning kosteloos af te koelen. Zonder dat je daarbij ramen en deuren hoeft open te gooien, met alle mogelijke ongemakken van dien, zoals ongedierte, regen of ongenode gasten. Door intensief te ventileren, wanneer de lucht buiten koeler is dan binnen, kan je de temperatuur in huis la-ten dalen. Om natuurlijke koeling toe te passen, worden één of meerdere roosters aan de buitenkant van het raam geplaatst. Deze zorgen bovendien voor een esthetisch verantwoorde, architecturale toets.

Ontdek de toepassingen voor natuurlijke koeling

4. BUITEN LEVEN, DAT DOET DEUGD VANBINNEN

Zin om even een frisse neus te halen? Ook als het weer wat tegenzit? Dat kan onder een pergola van Renson®. Met een terrasoverkapping creëer je een extra kamer buiten, waar je beschermd tegen een koude bries of een kleine regenbui volop kan genieten van je tuin. Buitenleven is gezond, met Renson® geniet je in alle comfort.

Ontdek de toepassingen voor terrasoverkappingen